TEAM

Professionele begeleiding en deskundige trainingen.

PROFESSIONALS IN TRAININGSPAK

Sporten bij BroSports, betekent plezier in bewegen. Ons team bestaat uit gediplomeerde begeleiders bij wie sport in het bloed zit. Van elk sportevenement maken wij een belevenis. Hierin zetten wij plezier, uitdaging en verbroedering centraal. Door te sporten krijgen we jou op fysiek, mentaal en sociaal vlak in beweging. Let’s go Bro!

René van Wieringen

Als bewegingsonderwijzer werk ik al ruim 14 jaar in het voortgezet onderwijs. Naast sportlessen verzorg ik clinics, trainingen en evenementen. Ook begeleid ik een aantal topsporttalenten en geef ik leiding aan een team van 10 sportdocenten. Met mijn ervaring weet ik goed in te spelen op de bewegingsbehoefte van elk persoon.

Sportief
Ik heb bijna 200 wedstrijden gespeeld voor het 1e van FC Lisse. Verder hou ik me fit met tennis, mountainbiken en kracht- & conditietraining.

Mijn uitdaging
Grenzen verleggen, plezier in sport overbrengen en energie delen aan iedereen die iets wil bereiken.

Frank van Wieringen

Doordeweeks geef ik gymles binnen het speciaal onderwijs. Deze uitdaging is iedere dag weer erg leuk met de kinderen binnen het speciaal onderwijs. Deze werkzaamheden zijn goed te combineren met de gave werkzaamheden voor BroSports!

Sportief
Zelf voetbal ik in een vriendenelftal en tennis ik graag. Tevens vind ik het erg leuk om teams te coachen binnen het voetbal. Dit heb ik dan ook tot 2018 veelvuldig te gedaan binnen het selectiebeleid van FC Lisse.

Mijn uitdaging
Bij sport vind ik het belangrijk om de deelnemers iets te leren. Ik ga altijd op zoek naar de kern… het plezier in het bewegen.

Pam Straathof

Bij deze student van de Academie voor Lichamelijke Oefening (ALO) zit het les- en leidinggeven in haar bloed. Door haar enthousiaste houding en duidelijke werkwijze weet zij kinderen snel aan zich te binden. Naast het geven van sportles is ze actief met korfbal in Leiden.

“Elke week kijk ik er naar uit om samen met de kinderen en ouders een leuke en leerzame ochtend te hebben.”.

Pam geeft Peutersport op woendag en zaterdag

MAAK WERK VAN JE SPORT

BroSports is een erkend leerbedrijf voor leerlingen van de studies Sport & Bewegen (niv. 3) en Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching (niv. 4).

Belangrijke competenties

  • Professionele, gestructureerde werkhouding
  • Enthousiaste, gemotiveerde en positieve instelling
  • Zelfinitiatief
  • Planmatig werken (werkzaamheden uitvoeren en opdrachten inleveren)
  • Het maximale uit jezelf willen halen

STAGELOPEN BIJ BROSPORTS? STUUR ONS DAN DIRECT EEN E-MAIL!

BROSPORTS | LISSE

Wij zijn gevestigd in Lisse. Midden in de bloeiende Bollenstreek stimuleren we zowel jong als oud om te (leren) bewegen. Dit doen we in sportzalen, maar als het weer het toelaat, ook buiten. Neem voor vragen of aanmelden contact met ons op of stuur een berichtje.

Heereweg 70, 2161 AJ Lisse

+31 6 55 72 08 17

Kvk: 63664445

BTW: NL855342250B01

Iban: NL21RABO0305698281

info@brosports.nl

www.brosports.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

STUUR EEN BERICHTJE