OUTDOOR FUN

Wij maken van elke verjaardag een feestje!

OUTDOOR FUN ACTIVITEITEN (tijdelijk niet mogelijk)

Bekijk hieronder de activiteiten die jij kan kiezen (maximaal 4) om van jouw verjaardag een feest te maken. Het wordt een reuze spannende en leuke dag.

WHATSAPP BOSTOCHT

Ontvang je bericht, vind het juiste antwoord onderweg en word beloond met de juiste route. Kom jij op de juiste plek van bestemming aan?

OBSTAKEL RUN

Voor waaghalzen die niet bang worden van een boomstam, hoge heuvel, zand in de schoenen of andere obstakels die zij tegenkomen!

FORT VEROVEREN

Maak je Fort zo sterk dat de indringers er niet in komen, tegelijkertijd willen jullie het andere team ook beroven... gaat dit lukken?

MISTERY GAME XXL

Kun jij via Walkie Talkies goed samenwerken om zo de juiste antwoorden te geven? Uiteindelijk hopen we dat jij de puzzel kunt oplossen!

FLESSENROUTE MET OPDRACHTEN

De flessenroute loop je niet zomaar, daar zal je wel wat stoere activiteiten voor moeten uitvoeren. Dit moet jullie lukken, toch?

BOS 5-KAMP

Dit zijn typische spelletjes die eigenlijk alleen in het bos gespeeld kunnen worden. Een leuke strijd met je maatjes dus!

FREEK VONK SPEURTOCHT

Jij moet Freek helpen met het zoeken van diverse diertjes en natuurlijke voorwerpen. Aan de hand van een voorbeeld blad zijn wij benieuwd of jullie ook zo goed kunnen speuren!

WALKIE TALKIE STRIJD

Werk in teams en praat via Walkie Talkies om de juiste foto's te vinden. Dit levert punten op! Kijk wel uit, want de tegenstander ligt op de loer...

GET THE PICTURE

Goed teamwork is nodig tussen het 'basiskamp' en het 'werkveld'. Welk team weet alle plaatjes op tijd te vinden? Wij zijn benieuwd!

KRAAK DE CODE

Heb jij de juiste tactiek om met je maatjes de juiste code te vinden? Wie heeft tijdens dit spel zijn/haar zenuwen het best onder controle? Dit wordt spannend!

BOSBINGO

Weet jij als eerst een rijtje vol te krijgen? Of zelfs een volle kaart? Alleen nu moet je de spullen letterlijk bij elkaar verzamelen in het bos... Hupsakee, speuren maar!

CRAZY 25

De titel zegt het al... 25 gekke opdrachten die moeten worden vastgelegd. Lukt het jullie om deze opdrachten te vervullen? Dit levert veel punten op!

VUL HIER JE GEGEVENS IN EN KIES MAXIMAAL 4 ACTIVITEITEN VOOR JOUW FEESTJE

Tijdelijk is Outdoor Fun niet mogelijk vanwege een agressieve buizerd die in het bos is genesteld. Excuses voor het ongemak. Wij raden Indoor Fun  aan voor een geweldig feestje!

Deze (maximaal) 4 activiteiten wil ik doen:
Betaling (€15,75,- per kind / vanaf 8 kinderen) overmaken naar IBAN NL21RABO0305698281
t.a.v. BroSports, o.v.v. Outdoor Fun + naam kind
Contant betalen op het Outdoor Fun feestje zelf is ook mogelijk.