SPORTLESSEN

Leer sporten op een leuke manier.

SPORTEN IS LEUK VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Jong of oud, voor allerlei doelgroepen verzorgen wij leuke en gevarieerde sportlessen. Elke les wordt begeleid door professionele trainers en begeleiders. Tijdens onze sportlessen ervaar je het plezier van bewegen.

PEUTERSPORT

Sporten is leuk. En het plezier in sporten, begint bij ons al vroeg. Wij helpen kinderen met de grondvormen van bewegen. Zoals lopen, rollen, duikelen, werpen & vangen, klimmen, mikken, zwaaien en springen. Peutersport wordt gegeven in 2 groepen. Voor kids van 1,5 tot 3 en voor kids van 3 t/m 4 jaar. Op zaterdag en zondag. Berrie de Beer is er altijd om de kinderen aan te moedigen.

MEER INFO EN AANMELDEN

OLD STARS

Word én blijf fit op een leuke manier. Daag jezelf uit om fit te worden en zo lang mogelijk vitaal te blijven. Voor de Old Stars (dames en heren vanaf 50+) bieden wij gevarieerde sportprogramma’s aan met een speciale twist op bewegen. Leuk én verantwoord. In de lente en zomer trainen we ook buiten. Sport op jouw niveau in een aangename setting.

MEER INFO EN AANMELDEN

PEUTERVOETBAL

Voetbal is de meest beoefende sport in Nederland. Vaak starten kinderen pas als zij 5 jaar zijn. Maar omdat voetbal zo leuk is, kun je bij ons veel eerder starten. Tijdens Pannapeuters / Peutervoetbal zullen wij de vaardigheden van voetbal op een uitdagende- en speelse manier aanleren. De peuters stelen de show in hun eigen tenue en met hun eigen bal!

MEER INFO EN AANMELDEN

GO LADIES!

Sporten is leuk. En als je er plezier in hebt, gaat het nagenoeg vanzelf. Wij stimuleren met Go Ladies! alle vrouwen van 25 tot 50 jaar, die fun, fanatisme en finesse willen combineren in een sportieve invulling van hun dag. We trainen voor onszelf. Als je daarbij afvalt, is dat mooi meegenomen. Onze insteek is het echter niet. Bij ons gaat het om actief en gezellig bezig zijn. Met elkaar.

MEER INFO EN AANMELDEN

BEN JIJ EN/OF JE KIND GEK VAN SPORT OP EEN TOEGANKELIJKE MANIER?

Meld je dan nu aan bij BroSports

Niets moet en alles kan. Daardoor kan iedereen op zijn/haar gewenste niveau bewegen

Carla / Actieve Old Star

Onze zoon begon wat afwachtend, maar voelt zich nu als een vis in het water tijdens alle stoere activiteiten!

Marcel / Vader van Danny

Het doel van sport is voor mij plezier hebben in een gezellige groep. Dat vind ik hier zeker terug.

Yvonne / Deelneemster Go Ladies!

BROSPORTS | LISSE

Wij zijn gevestigd in Lisse. Midden in de bloeiende Bollenstreek stimuleren we zowel jong als oud om te (leren) bewegen. Dit doen we in sportzalen, maar als het weer het toelaat, ook buiten. Neem voor vragen of aanmelden contact met ons op of stuur een berichtje.

Heereweg 70, 2161 AJ Lisse

+31 6 55 72 08 17

Kvk: 63664445

BTW: NL855342250B01

Iban: NL21RABO0305698281

info@brosports.nl

www.brosports.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

STUUR EEN BERICHTJE